Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Euro 2012 - Μακροχρόνια στοιχήματα

Καλησπέρα σας,

λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για τη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας. Την Παρασκευή έχουμε την έναρξη της διοργάνωσης με την Εθνική μας ομάδα να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην μία εκ των δύο από τις διοργανώτριες χώρες, την Πολωνία.

Κατάκτηση - Γερμανία 4,00 (ΟΠΑΠ)

Για την κατάκτηση του Euro 2012 παίζουμε τη Γερμανία του Λεβ. Τελευταία φορά που σήκωσε το Euro η Γερμανία ήταν το 1996 στο Wembley στον ξαφνικό θάνατο με γκολ του Bierhoff. Φέτος το roster της Εθνικής Γερμανίας είναι πλήρες, με πολύ καλούς αξιόλογους παίκτες, πολύ νεανικό με πολλές φιλοδοξίες. Neuer, Badstuber, Lahm, Khedira, Schweinsteiger, Muller, Gomez είναι μερικοί από αυτούς που θα προσπαθήσουν να σηκώσουν την κούπα.


Κατάκτηση - Ιταλία 15,00 (ΟΠΑΠ)

Για outsider της διοργάνωσης παίζουμε μία ομάδα που είναι πάντα δυσκατάβλητη, με ιστορία και βαριά φανέλα, την Ιταλία. Η άμυνά της είναι η άμυνα της πρωταθλήτριας Juventus μπορεί να φτάσει ψηλά και γιατί όχι και να κατακτήσει και το Euro.



1ος όμιλος - 1η θέση - Πολωνία (3,25) και Ρωσία (2,25)
2ος όμιλος - 1η θέση - Γερμανία (1,95)
3ος όμιλος - 1η θέση - Ισπανία (1,45)
4ος όμιλος - 1η θέση - Γαλλία (2,45)


Τα οποία και παίζουμε και σε παρολί 4άδα με απόδοση 15,60 (με Ρωσία) και 22,50 (με Πολωνία)

Στους ομίλους τώρα και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο παίζουμε για πρώτη θέση τη διοργανώτρια Πολωνία και την καλύτερη ομάδα με βάση το roster τη Ρωσία.

Από τον 2ο όμιλο και πιο δύσκολο από τους 4 ομίλους, με Γερμανία Ολλανδία και Πορτογαλία να διεκδικούν τις 2 πρώτες θέσεις, παίζουμε για πρωτιά φυσικά τη Γερμανία, αφού την βλέπουμε να κατακτάει και το τρόπαιο.

Στον 3ο όμιλο η πρωταθλήτρια Euro 2008 Ισπανία, είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και θα τερματίσει πρώτη.

Όσο για τον 4ο όμιλο η Γαλλία θα τερματίσει πρώτη γιατί η Αγγλία λόγω απουσιών και η Σουηδία και η Ουκρανία δεν πείθουν ότι μπορούν να κοντράρουν τους τρικολόρ.



1ος σκόρερ διοργάνωσης Torrers 18,00 και Benzema 15,00

Για πρώτο σκόρερ διοργάνωσης παίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης Fernando Torrer από Ισπανία και τον Karim Benzema από Γαλλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου